Ei galluppia...
facebook
youtube
myspace
last.fm
irc-galleriaKävijälaskuri
Rammstein jälleen sensuurin kourissa. [28.01.2010] RSS
Kuten jo viime marraskuussa uutisoimme, päätyi Rammsteinin tuorein albumi Liebe Ist Für Alle Da saksan "lapsille haitallisen median listalle" ja kappale Ich Tu Dir Weh esityskieltoon. Kiellon takana oli saksan perhe-, vanhus-, nais- ja nuorisoasiainministeriö eli nk. perheministeriö. Ministeriö perusteli tuolloin kieltoaan mm. sillä että heidän mukaansa albumin sanoitukset ja kansitaide kannustavat lapsia ja nuoria suojaamattomaan seksiin sekä sadomasokismin harjoittamiseen. Nyt ministeriön uusimmassa esityksessä vaaditaan kaikkia LIFAD-albumin kappaleita esityskieltoon ensikuun Dortmundin keikoilla! Lisäksi ministeriö kieltäisi alle 18-vuotiailta pääsyn konserttiin ilman huoltajaa. Saksan median mukaan kiellon rikkomisesta seuraisi 10 000€:n sakot/jäsen. On vaikeaa kuvitella keikkaa ilman ainuttakaan uutta kappaletta, joten yhtye joutuu nyt todennäköisesti valitsemaan peruakko molemmat keikat vai maksaa kiellon noudattamatta jättämisestä seuraavat 60 000€:n sakot. Jäämme innolla seuraamaan tilanteen kehittymistä.

Lähteet:
MetalHammer.de
Whiskey-Soda.de
Sonic Seducer.deKommentit:

Kirjoittanut rami3 @ 02.02.2010 18:46
vittu mitä touhua.........lapsellita!!!
Kirjoittanut Ckem @ 31.01.2010 23:45
No olihan tämä arvattavissa. Saksassa kun tykätään laittaa kaikkeen kivaan "VERBOTEN". Veikkaisin että taitaa pojat soittaa ja viittaa kintaallansa tämmösille kielloille tai ehkä tämä kielto hyvällä säkällä kumotaan.
Kirjoittanut haifisch @ 29.01.2010 19:39
Saakelin puupalikat! alaikäinen saa pahempia vaikutteita kauhuelokuvista, jotka ovat paljon PALJON raaempia, kuin rammsteini sanoitukset. kieltäsivät vielä samointein pornon, niin kaikki olisi täydellistä.


Kirjoita kommentti:

Käyttäjätunnus:


Kommentti:


| Unohda minut
Kommentoidaksesi uutisia,
sinun tulee olla rekisteröitynyt.


- Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi; ei kiroilua, toisten haukkumista, floodusta tms.