Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Popkultur Award & Loudwire-äänestys!
17.09.2017
Rammstein Popkultur 2017
Viime viikon perjantaina Berliinin Tempodromissa pidetyssä Preiz Für Popkultur-gaalassa Rammstein palkittiin kategoriassa "näyttävin liveshow". Paikalla tunnustusta lunastamassa oli Flake. Saksan popkulttuurin edistämisyhdistys palkitsee vuosittain eri artisteja saavutuksistaan popkulttuurin alalla.

Yhtye on ehdolla myös tämän vuoden Loudwire-awardin saajaksi kategoriassa "omistuneimmat fanit". Palkintoa tavoittelee Rammsteinin lisäksi myös Babymetal, Blink-182, Halestorm, I Prevail sekä Iron Maiden. Palkinnon saaja ratkeaa äänestyksen perusteella joten käyhän antamassa äänesi täällä!
Rock am Ring keskeytetty ja Rammsteinin esiintyminen peruttu terroriuhan vuoksi.
03.06.2017
Rock am Ring 2017
Eilen ilmenneen mahdollisen terroriuhan vuoksi järjestäjät joutuivat keskeyttämään Nürburgringillä järjestettävän Rock am Ringin sekä tyhjentämään koko festarialueen. Tämän johdosta Rammsteinin illan keikka peruuntui. Mediassa liikkuneiden tietojen mukaan poliisi on kuulustellut kahta festareiden työntekijää ja epäilee heidän jättäneen jotain festivaalialueelle. Järjestäjä on tänään ilmoittanut saaneensa luvan jatkaa festareita normaaliin tapaan. Tapahtuman turvallisuusjärjestelyjä on jo kertaalleen tiukennettu Manchesterin viimeviikkoisen iskun takia. Lisätietoja tapahtuman Facebook sivulta.
Kiertue alkoi Islannista!
25.05.2017
Rammstein live 2017
Rammsteinin vuoden 2017 kesäkiertue starttasi lauantaina Islannin Reykjavikista! Rammstein-HQ oli 13 000 muun fanin kanssa paikalla Kórinn-areenalla järjestetyllä keikalla. Hieman yllättäen yhtyeen show ei juurikaan poikennut viime vuoden kiertueesta, eikä yhtään uutta kappaletta kuultu. Avauskappaleena toimi niin ikään Ramm4. Ainoat muutokset showssa liittyivät lähinnä valoshowhun ja lisäksi viime kiertueella Links 2-3-4:ssä nähdyt liekinheitinkitarat esiintyivät nyt Strippedissä. Muuten keikka oli totuttua Rammstein-laatua ja yhtye vaikutti nauttivan esiintymisestä. Hauska yksityiskohta oli Tillin ja Schneiderin tahdittama jalkapallon MM-kisoista tuttu islantilaisfanien Huh-huuto. Kiertue jatkaa kulkuaan kohti Eurooppaa ja kesäkuun 9. on vuorossa Vantaan Rock Fest. Alla Islannin keikan kappalelista, kuvia löytyy Facebookista.

Ramm4
Reise Reise
Halleluja
Zerstören
Keine Lust
Feuer Frei!
Seemann
Ich Tu Dir Weh
Du Riechst So Gut
Mein Herz Brennt
Links 2-3-4
Ich Will
Du Hast
Stripped
Sonne
Amerika
Engel
Rammstein Metal Hammerissa.
08.05.2017
Rammstein Metal Hammer 2017
Rammstein on antanut haastattelun musiikkilehti Metal Hammerille liittyen yhtyeen nykytilaan sekä tulevaan seitsemänteen studioalbumiin. Haastattelun mukaan yhtye työskentelee parhaillaan yhdessä ja asiat etenevät Rammsteinille tyypillisesti omaan tahtiinsa.

"Kaikki riippuu nyt laulajastamme Tillistä, että hän saa ideamme viimeisteltyä. Tällä hetkellä meillä on noin 30 kappaletta joihin osaan on jo lyriikat. Monta kysymystä on kuitenkin vielä vailla vastausta", kertoo Richard.

Hänen mukaansa yhtye saattaa jopa kokeilla toista tuottajaa, jolloin tuleva albumi olisi ensimmäinen muun kuin Jacob Hellnerin tuottama.

"Tavoitteenamme on tällä hetkellä kirjoittaa hyviä kappaleita ja ehkä kokeilla jotain totutusta poikkeavaa", lisää Paul.

Lue verkkolehti tai tilaa printtiversio täältä.
Rammstein: Paris DVD/Blu-Ray/CD julkaisu 19.5!
25.03.2017
Rammstein Paris cover
Rammstein: Paris keikkatallenteen maailmanlaajuinen julkaisu on 19. toukokuuta ja se tulee saataville peräti seitsemänä eri versiona:

- 1x Blu-Ray
- 4x LP + 2x CD + 1x Blu-Ray
- Limited Metal Fan Edition 2x CD + 1x Blu-ray
- 2x CD + 1x DVD
- 2x CD + 1x Blu-Ray
- 2x CD
- 1x DVD

Ennakkotilaa CDON.com:ista

Toisin kuin elokuvaversio, tulee julkaisu sisältämään koko keikan sekä DVD/Blu-Ray versioilla lisäksi Making Of dokumentin.

01. Intro
02. Sonne
03. Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen?
04. Keine Lust
05. Sehnsucht
06. Asche zu Asche
07. Feuer Frei!
08. Mutter
09. Mein Teil
10. Du Riechst So Gut
11. Links 2-3-4
12. Du Hast
13. Haifisch
14. Bück Dich
15. Mann Gegen Mann
16. Ohne Dich
17. Mein Herz Brennt
18. Amerika
19. Ich Will
20. Engel
21. Pussy
22. Frühling In Paris
23. The Making of- dokumentti


Yhtye on myös julkaissut YouTube kanavallaan kappaleen Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen? kokonaisuudessaan:


Rammstein: Paris ensi-ilta & puhetta tulevasta albumista.
18.03.2017
Rammstein Paris
Torstaina Berliinin Volksbühne teatterissa tapahtunut Rammstein: Paris konserttielokuvan ensi-ilta toi paikalle koko bändin lisäksi elokuvan ohjaajan Jonas Åkerlundin sekä kutsuvieraita ja useita median edustajia. Hyväntuuliset Paul ja Richard antoivat myös haastattelun aiheesta ja sivusivat lyhyesti myös tulevan, seitsemännen studioalbumin tilannetta. Richard kertoi että heillä on jo 35 kappaletta "lähes" valmiina mutta ei osannut kertoa aikataulusta tarkemmin. Paul puolestaan oli sitä mieltä että heillä on 6 "erittäin hyvää" kappaletta valmiina.
Rammstein: Paris on yhtyeen viides konserttitallenne ja Suomen ensi-ilta tulee tapahtumaan tulevan viikon torstaina 23.3, liput myy Finnkino. DVD:n julkaisusta ei vielä ole tietoa. Katso tältä YouTube-kanavalta lisää haastatteluja.
«Seuraava 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... Edellinen»

Galluppi

Viimeisin galleria-albumi

Rammstein live Tampere, Ratinan-stadion, Suomi