Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Lindemann-kiertue & Platz Eins-musiikkivideo
05.02.2020
Lindemann Live 2020
Lindemannin kiertue starttasi eilen Saksan Hannoverista. Yhtye esitti loppuunmyydyn Swiss Life Hallin katsojille yhteensä 17 kappaletta, joista 9 oli tuoreimmalta albumilta ja 8 esikoisalbumilta.

01. Skills In Pills
02. Ladyboy
03. Fat
04. Ich weiß es nicht
05. Allesfresser
06. Frau & Mann
07. Knebel
08. Home Sweet Home
09. Cowboy
10. Golden Shower
11. Blut
12. Platz eins
13. Praise Abort
14. Fish On
15. Ach so gern
16. Steh auf
17. Gummi


Yhtye julkaisi eilen myös Platz Eins-kappaleen musiikkivideon. Kyseessä on albumin 6. musiikkivideo. Lindemannille tuttuun tapaan osa videon sisällöstä on jouduttu sensuroimaan YouTube-versiosta, joten sensuroimaton versio löytyy Visit-X-aikuisviihdesivustolta. Sivustolla julkaistaan ystävänpäivänä 14. helmikuuta myös toinen Lindemann-aiheinen video otsikolla "Till the End", jonka sisältö esikatselukuvan perusteella jää vähintäänkin kyseenalaiseksi.
Pohjois-Amerikan kiertue
23.01.2020
Rammstein North America Tour 2020
Rammstein on ilmoittanut lähtevänsä tulevan kesän Euroopan kiertueen jälkeen kymmenen konserttia käsittävälle Pohjois-Amerikan kiertueelle. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen stadion kiertue Amerikassa. Kiertueen liput tulevat yleiseen myyntiin huomenna 24.1, LIFAD-yhteisön ennakkoliput ovat jo myynnissä. Katso tarkemmat tiedot Kiertue-osiosta.

PÄIVITYS: Yhtye on julkaissut lisäkeikan Mexico Cityyn alkuperäisen myytyä nopeasti loppuun.
Lindemann uudenvuodenkeikka & päivitetty kiertuekalenteri
02.01.2020
Lindemann
Lindemannin uudenvuodenkeikka Meksikon Ciudad de Méxicossa on takana, alla konsertin kappalelista. Konsertti näyttää koostuneen pääosin yhtyeen ensimmäisen albumin kappaleista, mutta koska varsinaisen kiertueen alkuun on vielä yli kuukausi, on settilistan muutokset vielä hyvinkin mahdollisia.

Skills In Pills
Ladyboy
Fat
Children Of The Sun
Home Sweet Home
Cowboy
Golden Shower
Yukon
Praise Abort
Ich weiß es nicht
Steh auf
Fish On
Platz eins


Yhtye on myös lisännyt kolme uutta keikkaa kiertuekalenteriinsa (Perm, Kazan sekä Voronezh), päivitetyn kiertuekalenterin löydät Kiertue-osiosta.
Lindemann: Ach so gern- musiikkivideo
25.12.2019
Lindemannin uusimman musiikkivideon ensiesitys on huomenna torstaina klo. 19:00 Lindemannin YouTube-kanavalla. Kyseessä on viides musiikkivideo tuoreelta albumilta.
Lindemannin keikan ikäraja nostettu K-18:sta.
14.12.2019
Lindemann Tour 2020
Ticketmaster on eilen lähettänyt kaikille Lindemannin keikalle lipun ostaneille tiedotteen jossa ilmoitetaan että kiertueen ikärajaa on jouduttu muuttamaan ja tapahtuma on nyt kielletty alle 18-vuotiailta. Syynä tähän on Ticketmasterin mukaan järjestäjältä tullut ilmoitus jonka mukaan keikka tulee sisältämään alaikäisille sopimatonta visuaalista sisältöä. Ikäraja on ehdoton, eli alaikäisiä ei sallita edes huoltajan/täysi-ikäisen seurassa, ja kaikkien tapahtumaan saapuvien ikä tullaan tarkastamaan. Ticketmaster ohjeistaa alaikäisiä lipun ostaneita palauttamaan lippunsa viimeistään 31. joulukuuta mennessä palautuslomakkeen kautta. Tapahtunut on erittäin valitettava monelle alaikäiselle lipun ostaneelle. Palautetut liput tulevat todennäköisesti uudelleen myyntiin, joten kehoitamme aikaisemmin ilman lippua jääneitä tarkkailemaan Ticketmasterin sivuja.
Lindemann: Uudenvuodenkeikka & haastattelu
05.12.2019
Lindemann New Years Eve 2019
Lindemann on tänään ilmoittanut järjestävänsä uudenvuodenkeikan Ciudad de Méxicossa, Meksikossa 31. joulukuuta. Keikkapaikkana toimii Fronton Mexico- kasino. Liput myynnissä täällä.

Soundi on päässyt haastattelemaan Tilliä ja Peteriä yhtyeen tulevaan kiertueeseen liittyen. Haastattelussa Peter kertoo yhtyeen livekokoonpanon koostuvan hänen itsensä (kitara) ja Tillin (laulu) lisäksi Peterin pojasta Sebastianista (rummut) sekä Painin livekitaristista Sebastian Svallandista. Till puolestaan kertoo rakastavansa Rammsteinin spektaakkeleita mutta malttavansa tuskin odottaa Lindemann-vetoja ja ennen kaikkea sitä, että saa taas esiintyä vähän pienemmissä paikoissa, kosketusetäisyydellä faneista. Lue koko haastattelu tuoreimmasta Soundin näköislehdestä.
«Seuraava 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 15 ... 17 ... 19 ... 21 ... 23 ... 25 ... 27 ... 29 ... 31 ... 33 ... 35 ... 37 ... 39 Edellinen»

Galluppi

Viimeisin galleria-albumi

Rammstein live Tampere, Ratinan-stadion, Suomi