Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Uutta musiikkia!
08.03.2022
Rammstein Zeit Kommt
Rammstein julkaisee torstaina 10.3 tulevan albuminsa ensimmäisen singlen sekä musiikkivideon! "Zeit" nimeä kantavan kappaleen ensiesitys tapahtuu YouTubessa ylihuomenna klo. 18 suomen aikaa. Yhtye on myös päivittänyt nettisivujaan sekä some-tilejään aiheeseen liittyen.

Rammstein.de
RammsteinOfficial @ Instagram
Rammstein @ Facebook
Yhtyeen lausunto liittyen Ukrainan tilanteeseen
06.03.2022
Rammstein Ukraine
Rammstein on antanut kotisivuillaan lausunnon koskien Venäjän hyökkäystä Ukrainaan:

Rammstein haluaa osoittaa tukensa Ukrainan kansaa kohtaan sen taistellessa Venäjän hallituksen suorittamaa järkyttävää hyökkäystä vastaan. Tunnemme suurta tuskaa Ukrainan kansan kärsimysten vuoksi. Bändin jokaisella jäsenellä on kokemuksia molemmista maista, kaikilla on ystäviä, yhteistyökumppaneita ja faneja molemmissa maissa. Tunnustamme epätoivon jota monet venäläiset fanit saattavat kokea hallituksensa tekojen edessä ja haluamme muistuttaa molempien osapuolten kansalaisten inhimillisyydestä.

Rammsteinin tulevan kesän kiertuekalenteriin ei sisälly keikkoja kummassakaan maassa, joten kiertueaikatauluun tilanne ei aiheuta muutoksia. Sen sijaan Lindemann ilmoitti peruvansa Venäjän Novosibirskin ja Moskovan keikat ilman korvaavia päivämääriä. Till julkaisi lisäksi Instagram-kanavallaan paljon kertovan kuvan itsestään suuren Kiova-kyltin edessä.
Zaz & Lindemann: Le jardin des larmes
04.11.2021
Till Lindemann & Zaz: Le jardin des larmes
Till Lindemannin ja ranskalaisen Zazin (Isabelle Geffroy) yhteistyönä syntyneen kappaleen "Le jardin des larmes" (Kyynelten puutarha) musiikkivideon ensiesitys tapahtuu huomenna klo. 13 YouTubessa. Zaz ja Till tutustuivat taannoin toisiinsa yhteisen maskeeraajan kautta ja Tillin ehdotuksesta tekivät dueton Zazin tuoreelle albumille "Isa". Kappaleen musiikkivideo kuvattiin heinäkuussa Bukharassa, Uzbekistanissa ja sen on ohjannut Rammsteinille sekä Lindemannille lukuisia musiikkivideoita tehnyt Zoran Bihać. Kappale on jo kuunneltavissa, katso myös Zazin videopäiväkirja kappaleen teosta.

ZazOfficial.com
Yhtyeen seuraava single ensikuuntelussa ISS:llä!
31.10.2021
Rammstein Christoph Schneider ISS
Yhtyeen tulevan studioalbumin ensimmäinen single on päässyt ensikuunteluun Kansainvälisellä avuruusasema ISS:llä. Schneiderin Instagram-tilillään julkaisemassa tarinassa hän kertoo seuraavaa:

"Avaruus kutsuu! Minulla oli kunnia päästä puhumaaan ISS-astronautti Thomas Pesquetille Rammsteinin puolesta. Hän toimii tällä hetkellä ISS:n komentajana ja on asunut avaruudessa puoli vuotta. Minusta tuntui kuin lapsuuden unelma olisi täyttynyt - päästä puhumaan henkilölle joka asuu taivaalla, jakaa vilahdus hänen näköalastaan ja tajuta oma pienuutemme universumin rinnalla. Hän oli ensimmäinen henkilö joka pääsi kuuntelemaan yhtä uusista kappaleistamme. Taivaalla tapahtunut ensisoitto oli todellinen kunnia meille."

Yhtyeen 8. studioalbumi on määrä julkaista ensi vuonna, ja ensimmäinen single luultavasti vielä tämän vuoden puolella. Mitään virallista tietoa asiasta ei ole kuitenkaan vielä julkistettu.

Ranskalainen avaruusinsinööri Thomas Pesquet suorittaa parhaillaan toista tehtäväänsä ISS:llä ja hänen on määrä palata maahan ensi kuussa.

christophschneider_official
thom_astro
Emigrate: The Persistence of Memory
23.09.2021
Emigrate The Persistence of Memory
Emigraten 4. studioalbumi "The Persistence of Memory" julkaistaan 5. marraskuuta ja ennakkomyynti starttaa huomenna 24. syyskuuta. Albumin toinen single "You Can't Run Away" on kuunneltavissa tänää keskiyöllä kaikissa suoratoistopalveluissa, kappeleen musiikkivideo puolestaan julkaistaan huomenna klo. 17:00.

1. Rage
2. Always On My Mind
3. Freeze My Mind
4. Yeah Yeah Yeah
5. Come Over
6. You Can't Run Away
7. Hypothetical
8. Blood Stained Wedding
9. I Will Let You Go
Emigratelta uutta musiikkia
30.08.2021
Emigrate on julkaissut parin vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia. "Freeze My Mind" on Richardin sivuprojektin tuorein julkaisu sitten vuoden 2019 "War" singlen. Yhtyen on myös aktivoitunut somessa, ja huhujen mukaan neljäs albumi julkaistaan vuoden loppuun mennessä.

Suoratoistopalvelut
Instagram: Emigrateofficial
Facebook: Emigrate
«Seuraava 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 15 ... 17 ... 19 ... 21 ... 23 ... 25 ... 27 ... 29 ... 31 ... 33 ... 35 ... 37 ... 39 ... 41 ... Edellinen»