Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Kiertue siirtyy jälleen
24.03.2021
Rammstein Stadium Tour 2022
Kuten arvata saattoi, joutuu Rammstein siirtämään kiertuettaan jälleen vuodella. Yhtye on tänään julkaissut seuraavan tiedotteen asiasta:

COVID-19 tilanteen aiheuttamien jatkuvien rajoitusten vuoksi Rammstein on valitettavasti pakotettu siirtämään Euroopan stadionkiertuettaan jälleen. Bändi ja taustajoukot ovat erittäin pettyneitä tilanteeseen. Kiertueen siirtäminen oli väistämätöntä tilanteessa missä suurtapahtumien suunnittelu on mahdotonta. Keikat ovat siirretty vuoteen 2022. Valitettavasti joitakin muutoksia jouduttiin tekemään ja Belfastin keikka peruuntuu kokonaan. Belfastin keikan liput tullaan hyvittämään, muut liput pysyvät voimassa. Bändi käyttää ylimääräisen aikansa jatkaakseen uusien kappaleiden parissa työskentelyä. Nähdään 2022!

Alkuperäiset liput pysyvät siis edelleen voimassa ja käyvät keikalle sellaisenaan. Lippu.fi kertoo tiedotteessaan että mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, voi liput palauttaa 24.5.2021 mennessä. Hotellien ja kuljetusten siirrosta kannattaa kysyä suoraan ko. palveluntarjoajalta. Nyt ilmoitettu kiertueen siirtäminen koskee siis vain Euroopan kiertuetta, Amerikan kiertueen 2021 päivämäärät ovat voimassa "toistaiseksi". Katso tarkemmat kiertuetiedot Kiertue-osiosta.
Lindemann - Live in Moscow
22.03.2021
Lindemann Live in Moscow
Lindemannin livejulkaisu "Live in Moscow" julkaistaan 21.5 yhteensä viitenä eri versiona. DVD/Blu-Ray/LP-versioiden lisäksi saataville tulee Deluxe- (CD+DVD) sekä Super Deluxe Box- (4000kpl rajoitettu painos) versiot. Konsertti kuvattiin 15.3.2020 Moskovan VTB-Areenalla juuri ennen maailmanlaajuisten koronarajoitusten alkamista.

Ennakkotilaa:
DVD/Blu-Ray/LP/Deluxe (LevykauppaX)
Super Deluxe (Amazon)

”Alle Tage Ist Kein Sonntag”
01.12.2020
Lindemann Alle Tage Ist Kein Sonntag
Till Lindemann julkaisee 11. joulukuuta uuden singlen ja musiikkivideon nimeltä ”Alle Tage Ist Kein Sonntag”. Kappaleella kuullaan Tillin lisäksi viulisti David Garrettia. Kyseessä on kaksikon versio alunperin vuonna 1922 julkaistusta iskelmäkappaleesta. Single on ennakkomyynnissä RammsteinShopissa.
Till Lindemann ja Peter Tägtgren lopettavat yhteistyönsä
01.12.2020
Till Lindemann Peter Tägtgren
Till ja Peter ovat ilmoittaneet lopettavansa yhteistyönsä Lindemann-projektin parissa. Kaksikko ei ole maininnut päätökseen johtaneita syitä, mutta ilmeisesti taustalla on kaksikon muut kiireet. Peter on ilmoittanut palaavansa studioon Hypocrisyn kanssa sekä starttaavansa uuden projektin, ja Till puolestaan jatkavansa Lindemann- nimen alla uuden, toistaiseksi julkaisemattoman kokoonpanon turvin. Uusi kokoonpano tullaan näkemään viimeistään ensi kesän Wacken-festareilla jossa Lindemann soittaa uransa ensimmäisen festarikeikkansa. Tillin ja Peterin yhteistyön tulee sinetöimään keväällä 2021 julkaistava livetallenne Lindemannin vuoden 2020 Moskovan keikalta.
Herzeleid XXV
26.09.2020
Rammstein Herzeleid XXV
Eilen tuli kuluneeksi tasan 25 vuotta yhtyeen esikoisalbumi Herzeleidin (sydänsuru) julkaisusta. Tämän kunniaksi yhtye julkaisee albumista remasteroidun Herzeleid XXV-painoksen HD-äänenlaadulla. Albumi julkaistaan CD- sekä vinyyliversioina ja albumin päivitetystä kansitaiteesta vastaa alkuperäisen kansitaiteen suunnittelija Dirk Rudolph. Yhtye on myös muuttanut kotisivunsa 90-luvun tyyliseksi ja sivuilta löytyy mm. vanhoja kuvia sekä videoita. RammsteinWorld ja RammWiki ovat myös julkaisseet tutustumisen arvoisen sivuston aiheesta. Albumi julkaistaan 4.12.

Ennakkotilaa:
CD / LP (LevykauppaX)
Musiikkipalvelut

PÄIVITYS 29.9: Korjattu albumin julkaisupäivämäärä.
Takaisin studioon
21.09.2020
Rammstein studio
Rammstein on päättänyt käyttää korona-pandemian pakottaman keikkatauon hyväkseen palaamalla studioon. Bändi on ilmeisesti La Fabrique-studiolla Etelä-Ranskassa, eli samassa studiossa missä yhtyeen edellinen albumi äänitettiin. Somessa huhutaan että ainakin Paul sekä Rossi Rosberg (Schneiderin rumputeknikko) olisi nähty paikan päällä, lisäksi yhtyeen pitkäaikaiset ääniteknikot Florian Ammon sekä Olsen Involtini ovat somepäivitystensä perusteella matkustaneet Ranskaan. Myös Schneider on julkaissut Instagramissaan kuvan Etelä-Ranskasta.

Till ja Schneider ovat aikaisemmissa haastatteluissa paljastaneet että yhtyeeltä jäi edellisen albumin äänityksistä paljon ylimääräistä materiaalia, jota bändi ilmeisesti parhaillaan työstää valmiiksi.
«Seuraava 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 16 ... 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... 40 ... 42 Edellinen»