Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Schneider Drum Channelin haastattelussa.
12.07.2009
Yhdysvaltalainen rumpusivusto Drum Channel on julkaissut viiden jakson pituisen haastattelun, jossa esiintyvät Rammsteinin Schneiderin lisäksi itävaltalainen rumpalimestari Thomas Lang sekä Frank Zappan entinen rumpali Terry Bozzio. Haastattelussa Schneider kertoo mm. nuoruudestaan ja siitä miten hän päätyi rumpaliksi. Valitettavasti haastattelussa ei kerrota mitään uutta Rammsteinin tulevasta albumista. Jaksot 4 ja 5 julkaistaan sivuston mukaan pian.

Haastattelu (Osat 1-3).
Rammstein Echo Awardseissa.
12.07.2009
Viime lauantaina järjestettiin jälleen vuotuinen saksalainen musiikkigaala Echo Awards. Tillin, Oliverin ja Richardin lisäksi vieraina juhlissa olivat mm. Bushido, Scooterin H.P. Baxxter sekä elämäntyöstään palkittu Scorpions. Itse gaalassa oli pitkästä aikaa koko Rammstein edustettuna.

Kuvat:
Koko yhtye
After Party: 1 2 3 4 5
Edistystä!
18.02.2009
Saatuaan studionauhoitusten ensimmäisen osan päätökseen, aloittaa yhtye nyt uusien kappaleidensa viimeistelyn. Rammstein on mm. suunnitellut käyttävänsä uudella albumillaan klassista orkesteria sekä -kuoroa, jonka johdosta he tapasivat viime viikolla saksalaisen sävältäjä-tuottajan Sven Helbigin (Mutter, Reise Reise & Rosenrot). Viimeisten musiikillisten muutosten lisäksi myös mahdolliset lyriikka-muutokset tehdään nyt. Seuraavaan vaiheeseen, albumin miksaukseen, siirrytään puolivälissä maaliskuuta. Miksauksen on suunniteltu kestävän kuudesta kahdeksaan viikkoa.
Rammstein-Blogi
02.12.2008
Flake
Rammstein on avannut kotisivuilleen blogin, jonne jäsenet ovat kirjoitelleet ajatuksiaan studionauhoituksista. Richard kehuu mm. Los Angelesin ilmapiiriä, ja Schneider puolestaan studiota ja rumpujaan. Myös studionauhoitusten kulkua on hieman valotettu:

1. osa: Kitarat ja laulu.
2. osa: Basso ja syntikka.
3. osa: Rumpuraitojen hienosäätö.

Uusia kommentteja luvassa varmasti pian!
"Myrskyisiä aikoja..."
25.11.2008
Uusin virallinen Rammstein- uutiskirje antaa vihdoin vastauksen monia faneja askarruttaneisiin kysymyksiin; Milloin uusi albumi julkaistaan ja milloin yhtye lähtee jälleen kiertueelle? Uutiskirjeen mukaan albumin tuotanto kestää vielä jonkin aikaa, eikä julkaisua ole suunniteltu tehtävän ennen syksyä 2009. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, ensimmäinen single julkaistaan 2009 keväällä, ja kiertueelle lähdetään ennen vuoden loppua. Kiertueen on suunniteltu kestävän pitkälle vuoteen 2010, jolloin fanit saavat pitkän tauon jälkeen jälleen mahdollisuuden nähdä bändi livenä. Tämän lisäksi kaikille uskollisille faneille ja RammsteinCommunityn jäsenille on luvassa yllätyksiä RammsteinShopissa kiertuevuosina 2009 & 2010!
Ensimmäinen studiovideo.
12.11.2008
SELITE
Tuoretta materiaalia Rammsteinin studiolevytyksistä on tänään julkaistu Rammstein.com:issa! Videolla Schneider soittaa rumpuja uuden "Mehr" kappaleen tahdissa! Rumpuäänituksiä Schneider kommentoi sanomalla "rumpali teki parhaansa", johon tuottaja Jacob Hellner lisäsi vielä: "Meillä oli mahtava viikko Henson studiolla, Christoph teki tappajaversioita uusista kappaleista, joten hän on todella tyytyväinen suoritukseensa... Hän on ollut suuren paineen alla viime viikkojen ajan". Schneider soittaa nyt myös ensimmäistä kertaa uusia rumpujaan siirryttyään muutama viikko sitten TAMA:lta Sonor:ille.
«Seuraava ... 2 ... 4 ... 6 ... 8 ... 10 ... 12 ... 14 ... 16 ... 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Edellinen»