Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Till osallisena tappelussa Münchenissä.
15.06.2019
Bayerischer Hof
Saksan median mukaan Till on ollut osallisena tappelussa viime lauantaina müncheniläisessä hotelli Bayerischer Hofissa. Silminnäkijöiden mukaan tapahtumat ovat saaneet alkunsa toisen hotellivieraan kutsuttua Tillin naispuolista seuralaista maksulliseksi naiseksi jonka jälkeen henkilö on käskenyt nyrkit ylös nostettuna Tilliä tulemaan ulos hotellista. Tämän jälkeen Till on ilmeisesti lyönyt kyynärpäällään miestä naamaan. Bildin mukaan pahoinpidelty osapuoli on müncheniläinen lakimies joka kiistää loukanneensa ketään tai haastaneensa riitaa hotellissa. Mies joutui myös käymään sairaalassa tikkaamassa huulensa tapahtuneen jälkeen. Tillin ex-naisystävä Sophia Thomalla on kommentoinut tapahtumia sanomalla Tillin olevan kohteliain tuntemansa ihminen ja mikä tahansa hänet on saanut suuttumaan, on varmasti ollut oikeutettua. Münchenin poliisin tiedottajan mukaan tapauksesta on kirjattu rikosilmoitus.
Tampereen perjantain keikalle vielä lippuja saatavilla.
05.06.2019
Rammstein 2019 Ratina stadion
Tänään myyntiin tulleen perjantain lisäkeikan lippuja on vielä saatavilla. Osa katsomopaikoista on loppuunmyyty mutta esimerkiksi kenttäpaikkoja on vielä jäljellä. Ensimmäisen tunnin aikana lippuja myytiin keikkajärjestäjän mukaan 20 000 kappaletta. Ratinan stadion vetää sisäänsä noin 30 000 katsojaa, joten lippuja pitäsi olla vielä reilusti jäljellä. Tähän mennessä myydyn noin 50 000 lipun määrällä yhtyeen tuplakeikka tulee olemaan Ratinan historian suurin yksittäisen artistin keikka!

Lippu.fi
Listasijoituksia.
01.06.2019
Yhtyeen tuore albumi on otettu hyvin vastaan maailmalla. "Rammstein" on saavuttanut ykköslistasijan Suomessa, Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Ranskassa, Hollannissa, Belgiassa, Norjassa, Tanskassa sekä Portugalissa. Pelkästään Saksassa albumia myytiin ensimmäisen viikon aikana 271 000 kappaletta, joka on kuluvan vuosikymmenen ennätys. USA:ssa albumi oli parhaimmillaan listasijalla 9. sekä Iso-Britanniassa listasijalla 3, molemmat yhtyeen parhaita sijoituksia kyseisissä maissa. "Rammstein" on myös ensimmäinen saksankielinen albumi joka on noussut Top-10-listalle Iso-Britanniassa. "Deutschland" single on ollut listaykkösenä Saksassa ja Sveitsissä sekä sijalla 4. Suomessa ja Itävallassa.
Lisäkeikka Tampereelle!
31.05.2019
Rammstein 2019 Tampere Ratina stadion
Suuren kysynnän vuoksi yhtye on tänään ilmoittanut järjestävänä toisen konsertin Tampereen Ratinan stadionilla! Lisäkeikka on perjantaina 9. elokuuta, eli päivää aikaisemmin kuin alkuperäinen keikka. Ensimmäisenä ilmoitetun keikan liput myytiin loppuun tuttuun tapaan muutamassa minuutissa joten lisäkeikka on varmasti tervetullut Suomen Rammstein-faneille. Lisäkeikan liput tulevat myyntiin keskiviikkona 5.6 klo. 9:00 osoitteessa Lippu.fi!
Kiertue starttaa tänään!
26.05.2019
Rammstein live 2019
Yhtyeen ensimmäinen stadionkiertue starttaa tänään Saksan Gelsenkirchenistä! Bändin valtavan liveshown pystyttämistä varten tarvitaan tällä kiertueella noin 200 ihmistä ja jopa 60 rekallista tavaraa. Kiertueen lämppäriksi on valittu ranskalainen pianomusiikkia soittava Duo Jatekok, joka tulee esittämään Rammsteinin musiikkia pianolla soitettuna. Tampereen Ratinan stadionille Rammstein saapuu 10. elokuuta. Lähes loppuunmyydylle kiertueelle on vielä joitakin lippuja jäljellä.
Uuden albumin arvosteluja & Lyriikat & Rammstein-rekka.
20.05.2019
Rammstein 2019
Yhtyeen perjantaina julkaistu nimeämätön albumi on otettu vastaan ristiriitaisin tuntein. Heti julkaisun jälkeen virallisella FB-sivulla kuultiin melko negatiivisiakin kommentteja, mutta sittemmin kommentit ovat kääntyneet pääosin positiivisiksi. Keräsimme alle muutaman kotimaisen sekä ulkomaisen median arvostelut tuoreesta albumista. Albumin saksankieliset sanoitukset löytyvät Lyriikat-osiosta, suomennokset tulossa pian!

Soundi
KaaosZine
Imperiumi
Kerrang!
NME

Seuraa myös 1,5tn painoista tulitikkua kuljettavaa Rammstein-rekkaa osoitteessa truck.rammstein.de sekä Instagramissa #rammsteinstreichholz.
«Seuraava 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... 40 ... 42 Edellinen»