Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Uutispläjäys!
09.03.2015
Ylläpidon laiskuudesta johtuen kokoamme tähän yhteen pakettiin viimeaikaisia uutisia Rammstein-rintamalta...:

Yhtyeen tulevaisuus:
Yhtye on tällä hetkellä tauolla. Rammsteinin tuntien tauko saattaa venyä pitkäksikin. Toisaalta Richard kertoi taannoisessa haastattelussa jäsenien olevan avoimia ideoille eli jos jollain on uutta materiaalia kasassa niin studioon palaaminen on mahdollista. Samaisessa haastattelussa Richard puhui kolmesta eri Live-DVD:stä. Yhtyehän kuvasi kahdella viime kiertueellaan ainakin New Yorkin Madison Square Gardenin-, Kanadan Montrealin- sekä Paris-Bercyn keikat. Kaikkia kolmea keikkaa tuskin tullaan näkemään kokonaisuudessaan vaan todennäköisempää on yhden kokonaisen keikan sekä osia muista keikoista valikoitumisen tulevalle DVD-julkaisulle. Myös jonkinlaisesta Rammstein-dokumentista on ollut puhetta. Tarkemmasta aikataulusta ei ole vielä tietoa.

Sivuprojektit:

Yhtyeen tauon aikana jäsenillä on ollut jälleen aikaa omille sivuprojekteilleen. Richard julkaisi odotetusti oman projektinsa Emigraten toisen albumin, "Silent So Long:in" viime vuoden lopulla. Albumilla vierailevat mm. Lemmy Kilmister sekä Marilyn Manson. Flake puolestaan on julkaissut kirjan, omaelämäkerran "Der Tastenficker" suom. "Kosketinnuss**a". Yllättäen myös Till on perustanut oman sivuprojektinsa. Kyseessä on lyhyesti ja ytimekkäästi nimetty "Lindemann" yhtye yhdessä ruotsalaismuusikko Peter Tägtgrenin (Pain, Hypocrisy) kanssa. Yhtye on lupaillut julkaisevansa materiaalia ensi toukokuussa.

Kuten jotkut ovat saattaneet huomatakin, on Rammstein-HQ:n sisältö osittain päässyt hieman vanhentumaan (kiertuetiedot, aikajana yms). Tämän johdosta ylläpito lupaakin ryhdistäytyä ja saattaa sivut ajan tasalle tulevien päivien aikana. Pysykää kuulolla!
Rammstein 20 vuotta!
16.04.2014
Rammstein 1994-2014
Huhtikuun 14. päivänä tuli kuluneeksi tasan 20 vuotta Rammsteinin ensimmäisestä keikasta! Konsertti järjestettiin edelleen toiminnassa olevassa Leipzigin NaTo-klubissa. Tämän jälkeen Rammsteinille on kertynyt vaatimattomat 681 keikkaa 46 eri maassa. Itseasiassa Rammsteinin ensimmäistä keikkaa ei voida pitää yhtyeen perustamishetkenä, sillä yhtye oli koossa tiettävästi jo vuoden -93 loppupuolella. Rammstein on nyt päässyt siis kunnioitettavaan 20v ikään ja on samalla yksi harvoista "maailmanluokan" bändeistä joiden jäsenet ovat kaikki alkuperäisiä. HQ:n ylläpito onnittelee yhtyettä!
Rammsteinille Bandit Rock Award!
19.03.2014
SELITE
Alkukuussa Ruotsissa järjestetyissä Bandit Rock Awardseissa Rammstein palkittiin vuoden parhaan liveyhtyeen tunnustuksella. Kyseessä on yhtyeen toinen Bandit-tunnustus, vuonna 2012 bändi palkittiin Bandit Rock Legend- kategoriassa. Yhtye ei itse ollut paikalla lunastamassa palkintoa.
Emigratelta uusi albumi kesäksi?
05.02.2014
Richard Kruspe Emigrate 2014
Richardin tuoreesta Facebook-päivityksestä päätellen Emigrate tulee julkaisemaan toisen albuminsa ensi kesänä. Richard kertoo saaneensa kasaan parikymmentä uutta kappaletta joita hän on parhaillaan miksaamassa aurinkoisessa Los Angelesissa tuottaja Ben Grossen kanssa. Taannoin Richardin FB:ssä julkaisemissa kuvissa tulevan albumin äänitys-sessioista esiintyy mm. Apocalyptican rumpali Mikko Sirén joten albumilla tullaan kuulemaan ilmeisesti myös suomalaisväriä. Lisätietoa luvassa varmasti kevään aikana.
Kiertue lähenee loppuaan...
16.07.2013
"Wir halten das Tempo" kiertueesta on jäljellä enään neljä konserttia. Kiertue päättyy Wacken Open Air- festareille Saksaan 1. elokuuta. Tämän jälkeen yhtyeen tulevaisuus on melko auki. Paulin pari päivää sitten antamassa haastattelussa hän kertoo yhtyeen pitävän määrittelemättömän ajan taukoa ja alkavan miettiä ensi vuonna yhtyeen tulevaisuutta. Paul myös mainitsi tulevasta live DVD:stä sekä jonkinlaisesta dokumenttivideosta. Kauan puhutusta live DVD:stä ei ole juurikaan vielä varmaa tietoa mutta todennäköisesti se tulee sisältämään Montrealin 2010-, New Yorkin 2010-, tai Paris-Bercyn 2012 keikan tai useamman edellä mainituista. Suodaan yhtyeelle ansaittu loma ja pidetään korvat auki uutisia varten.
Rammstein esiintyi uransa suurimmalle yleisölle Samarassa!
16.07.2013
Rammstein Rock on the Volga 2013
Viime kuussa Venäjän Samarassa järjestetyssä Rock on the Volga festivaaleilla pääesiintyjänä toimineen Rammsteinin keikkaa seurasi valtavat 691 000 ihmistä, kertovat festarin järjestäjät! Samalla riikkoontui Rammsteinin katsojaennätys sekä Euroopan suurimman yleisötapahtuman raja. Rock on the Volga järjestettiin nyt viidennen kerran ja sisälsi Rammsteinin lisäksi pääasiassa venäläisiä artisteja.
«Seuraava ... 2 ... 4 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 27 ... 29 ... 31 ... 33 ... 35 ... 37 ... 39 ... 41 ... Edellinen»