Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Kesän 2020 kiertue on peruttu
09.05.2020
Rammstein Tour 2020
Rammstein on eilen ilmoittanut peruvansa tulevan kesän kiertueensa kokonaan:

"Valitettavasti yhtyeen vuoden 2020 kiertue ei tule toteutumaan, syynä tähän on koronavirustilanteen aiheuttamat tapahtumarajoitukset, jotka tällä hetkellä koskevat lähes kaikkia suunniteltuja konserttipäivämääriä. Selvitämme parhaillaan mahdollisuutta siirtää konsertit toiseen ajankohtaan ja ilmoitamme muutoksista heti kun mahdollista. Kaikki ostetut liput pysyvät voimassa siihen saakka. Kiitos ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä."

Valitettava, mutta arvattavissa ollut lopputulos on siis virallista. Todennäköisesti kiertue tullaan siirtämään kokonaisuudessaan vuoteen 2021. Lippu.fi:n mukaan jo ostetut liput käyvät korvaavalle keikalle sellaisenaan, joten tarvetta lippujen palauttamiselle ei ole. Matka- ja majoitusvarausten siirtoa/perumista kannattaa tiedustella suoraan kyseiseltä palveluntarjoajalta.

Lippu.fi tiedote
Tallink-Silja: Ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksista
Eckerö Line: Ajankohtaista koronaviruksesta
Till sairastunut koronaan & Rammsteinin kiertueen kohtalo
27.03.2020
Till Lindemann COVID
Saksalaislehti Bild kertoo nettisivuillaan Tillin sairastuneen koronavirukseen. Bildin lähteiden mukaan Till olisi sairastunut pian palattuaan Venäjältä takaisin Berliiniin Lindemannin keskeytettyä kiertueensa virusepidemian vuoksi. Lehden mukaan Lindemann on kärsinyt korkeasta kuumeesta sekä keuhkokuumeesta ja hän on ollut teho-osastolla hoidettavana. Bild kertoo myös että ensimmäisen positiivisen koronatestin jälkeen otettu toinen testi olisi ollut negatiivinen, joten ilman virallisia lausuntoja sairastumisen syystä ei voida olla varmoja, mutta joka tapauksessa ilmeisen vakavasta tilanteesta on ollut kyse. Tällä hetkellä Till on ilmeisesti toipumassa eikä hengenvaaraa enää ole.

Vallitsevan tilanteen vuoksi kaikki kesän yleisötilaisuudet ovat uhattuna, mukaan lukien Rammsteinin toukokuun lopulla starttaava kiertue. Suomalaisfaneja varmasti eniten huolestuttava asia on 21.7. Tallinnan keikan kohtalo, johon on osallistumassa pelkästään Suomesta 17 000 fania. Epidemian kestosta on eri teorioita, mutta mikäli se jatkuu kesään saakka, on Rammstein varmasti pakotettu perumaan kiertueensa. Virallisia uutisia kiertueen kohtalosta ei vielä ole, mutta uskomme sen ratkeavan lähiviikkojen aikana.

PÄIVITYS KLO. 21: Yhtye on antanut virallisen tiedotteen Tillin sairastumisesta:

"Eilen illalla Till ohjattiin sairaalaan yhtyeen lääkärin neuvosta. Hän vietti yön teho-osastolla, mutta on siirretty paremman voinnin johdosta. Till on antanut negatiivisen koronavirusnäytteen."
Lindemann-kiertue & Platz Eins-musiikkivideo
05.02.2020
Lindemann Live 2020
Lindemannin kiertue starttasi eilen Saksan Hannoverista. Yhtye esitti loppuunmyydyn Swiss Life Hallin katsojille yhteensä 17 kappaletta, joista 9 oli tuoreimmalta albumilta ja 8 esikoisalbumilta.

01. Skills In Pills
02. Ladyboy
03. Fat
04. Ich weiß es nicht
05. Allesfresser
06. Frau & Mann
07. Knebel
08. Home Sweet Home
09. Cowboy
10. Golden Shower
11. Blut
12. Platz eins
13. Praise Abort
14. Fish On
15. Ach so gern
16. Steh auf
17. Gummi


Yhtye julkaisi eilen myös Platz Eins-kappaleen musiikkivideon. Kyseessä on albumin 6. musiikkivideo. Lindemannille tuttuun tapaan osa videon sisällöstä on jouduttu sensuroimaan YouTube-versiosta, joten sensuroimaton versio löytyy Visit-X-aikuisviihdesivustolta. Sivustolla julkaistaan ystävänpäivänä 14. helmikuuta myös toinen Lindemann-aiheinen video otsikolla "Till the End", jonka sisältö esikatselukuvan perusteella jää vähintäänkin kyseenalaiseksi.
Pohjois-Amerikan kiertue
23.01.2020
Rammstein North America Tour 2020
Rammstein on ilmoittanut lähtevänsä tulevan kesän Euroopan kiertueen jälkeen kymmenen konserttia käsittävälle Pohjois-Amerikan kiertueelle. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen stadion kiertue Amerikassa. Kiertueen liput tulevat yleiseen myyntiin huomenna 24.1, LIFAD-yhteisön ennakkoliput ovat jo myynnissä. Katso tarkemmat tiedot Kiertue-osiosta.

PÄIVITYS: Yhtye on julkaissut lisäkeikan Mexico Cityyn alkuperäisen myytyä nopeasti loppuun.
Lindemann uudenvuodenkeikka & päivitetty kiertuekalenteri
02.01.2020
Lindemann
Lindemannin uudenvuodenkeikka Meksikon Ciudad de Méxicossa on takana, alla konsertin kappalelista. Konsertti näyttää koostuneen pääosin yhtyeen ensimmäisen albumin kappaleista, mutta koska varsinaisen kiertueen alkuun on vielä yli kuukausi, on settilistan muutokset vielä hyvinkin mahdollisia.

Skills In Pills
Ladyboy
Fat
Children Of The Sun
Home Sweet Home
Cowboy
Golden Shower
Yukon
Praise Abort
Ich weiß es nicht
Steh auf
Fish On
Platz eins


Yhtye on myös lisännyt kolme uutta keikkaa kiertuekalenteriinsa (Perm, Kazan sekä Voronezh), päivitetyn kiertuekalenterin löydät Kiertue-osiosta.
Lindemann: Ach so gern- musiikkivideo
25.12.2019
Lindemannin uusimman musiikkivideon ensiesitys on huomenna torstaina klo. 19:00 Lindemannin YouTube-kanavalla. Kyseessä on viides musiikkivideo tuoreelta albumilta.
«Seuraava 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 17 ... 19 ... 21 ... 23 ... 25 ... 27 ... 29 ... 31 ... 33 ... 35 ... 37 ... 39 ... 41 ... Edellinen»