Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Kiertue siirtyy jälleen
24.03.2021
Rammstein Stadium Tour 2022
Kuten arvata saattoi, joutuu Rammstein siirtämään kiertuettaan jälleen vuodella. Yhtye on tänään julkaissut seuraavan tiedotteen asiasta:

COVID-19 tilanteen aiheuttamien jatkuvien rajoitusten vuoksi Rammstein on valitettavasti pakotettu siirtämään Euroopan stadionkiertuettaan jälleen. Bändi ja taustajoukot ovat erittäin pettyneitä tilanteeseen. Kiertueen siirtäminen oli väistämätöntä tilanteessa missä suurtapahtumien suunnittelu on mahdotonta. Keikat ovat siirretty vuoteen 2022. Valitettavasti joitakin muutoksia jouduttiin tekemään ja Belfastin keikka peruuntuu kokonaan. Belfastin keikan liput tullaan hyvittämään, muut liput pysyvät voimassa. Bändi käyttää ylimääräisen aikansa jatkaakseen uusien kappaleiden parissa työskentelyä. Nähdään 2022!

Alkuperäiset liput pysyvät siis edelleen voimassa ja käyvät keikalle sellaisenaan. Lippu.fi kertoo tiedotteessaan että mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, voi liput palauttaa 24.5.2021 mennessä. Hotellien ja kuljetusten siirrosta kannattaa kysyä suoraan ko. palveluntarjoajalta. Nyt ilmoitettu kiertueen siirtäminen koskee siis vain Euroopan kiertuetta, Amerikan kiertueen 2021 päivämäärät ovat voimassa "toistaiseksi". Katso tarkemmat kiertuetiedot Kiertue-osiosta.

Galluppi

Viimeisin galleria-albumi

Rammstein live Tampere, Ratinan-stadion, Suomi