Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Till sairastunut koronaan & Rammsteinin kiertueen kohtalo
27.03.2020
Till Lindemann COVID
Saksalaislehti Bild kertoo nettisivuillaan Tillin sairastuneen koronavirukseen. Bildin lähteiden mukaan Till olisi sairastunut pian palattuaan Venäjältä takaisin Berliiniin Lindemannin keskeytettyä kiertueensa virusepidemian vuoksi. Lehden mukaan Lindemann on kärsinyt korkeasta kuumeesta sekä keuhkokuumeesta ja hän on ollut teho-osastolla hoidettavana. Bild kertoo myös että ensimmäisen positiivisen koronatestin jälkeen otettu toinen testi olisi ollut negatiivinen, joten ilman virallisia lausuntoja sairastumisen syystä ei voida olla varmoja, mutta joka tapauksessa ilmeisen vakavasta tilanteesta on ollut kyse. Tällä hetkellä Till on ilmeisesti toipumassa eikä hengenvaaraa enää ole.

Vallitsevan tilanteen vuoksi kaikki kesän yleisötilaisuudet ovat uhattuna, mukaan lukien Rammsteinin toukokuun lopulla starttaava kiertue. Suomalaisfaneja varmasti eniten huolestuttava asia on 21.7. Tallinnan keikan kohtalo, johon on osallistumassa pelkästään Suomesta 17 000 fania. Epidemian kestosta on eri teorioita, mutta mikäli se jatkuu kesään saakka, on Rammstein varmasti pakotettu perumaan kiertueensa. Virallisia uutisia kiertueen kohtalosta ei vielä ole, mutta uskomme sen ratkeavan lähiviikkojen aikana.

PÄIVITYS KLO. 21: Yhtye on antanut virallisen tiedotteen Tillin sairastumisesta:

"Eilen illalla Till ohjattiin sairaalaan yhtyeen lääkärin neuvosta. Hän vietti yön teho-osastolla, mutta on siirretty paremman voinnin johdosta. Till on antanut negatiivisen koronavirusnäytteen."