Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Festarikiinnityksiä ensi kesälle.
25.11.2009
Rammstein on kiinnitetty jo kuuden eri festivaalin pääesiintyjäksi ensi kesäksi. Joukossa on mm. Nürburgringin ja Nürnbergin legendaariset Rock am Ring ja Rock im Park festarit! Tarkemmat ajankohdat sekä lipunmyyjien osoitteet löydät Kiertue-osiosta.
Rammstein ehdolla 1LIVE Radio Awardseissa!
20.11.2009
Rammstein on nimitetty ehdokkaaksi saksan vuotuisissa 1LIVE Radio Awardseissa kategoriassa "Paras live-esiintyminen". Voit ääneestää Rammsteinia 3. joulukuuta asti täällä. 1LIVE Krone Radio Awardsit järjestetään 3. joulukuuta Bochumissa.
LIFAD lyriikat.
17.11.2009
Voit ladata suomeksi käännetyt Liebe Ist Für Alle Da:n lyriikat tästä. Sisältää myös kaikki bonuskappaleet. Käännökset ovat php-muodossa eli voit avata ne selaimessasi. Mikäli löydät virheitä käännöksistä, ilmoitathan siitä palautelomakkeella.
Voita Flaken koskettimet!
11.11.2009
EMP Finland järjestää kilpailun jossa palkintona on Flaken ilmeisesti Reise Reise kiertueella käyttämät koskettimet. Kilpailussa kysytään missä studiossa Rammstein äänitti LIFAD-albumin. Kilpailun löydät täältä.
Rakkaus ei ole kaikille...
09.11.2009
Rammstein on joutunut jälleen sensuurin kouriin saksassa. Listaykkösenä komeileva Liebe Ist Für Alle Da lisättiin "lapsille haitallisen median listalle" sanoitustensa vuoksi. Lisäyksen takana on ilmeisesti saksan perhe-, vanhus-, nais- ja nuorisoasiainministeri Ursula "Zensursula" von der Leyen. Bildin toimittaja tavoitti asiasta täysin tietämättömän Flaken juuri ennen Lissabonin konserttia:

Minkä takia näin kävi?
- Pääasiassa tämä johtuu albumin kappaleesta Ich Tu Dir Weh sekä albumilta löytyvästä kuvasta jossa Richard pitelee naista polvellaan. Komitean milestä tässä mainostetaan sadomasokismin harjoittamista nuorille.

Onko se ihme? Kappaleessahan lauletaan mm. Kanssasi minulla on tuskan valinta / piikkilankaa virtsaputkessa / laitan lihasi suolaan ja mätään / ensin kuolet, mutta sitten elät vielä vaan.
- Luulevatko ne että fanimme ovat aivan idiootteja? Onko tämä tosissaan kehotus hakea rautakaupasta piikkilankaa ja tunkea sitä virtsaputkeen? Kyllä ihmisillä on sen verran älyä että he tajuavat sen olevan vain musiikkia ja taidetta.

Myös 17-vuotiaat?
- Älä viitsi! 17-vuotiaat näkevät joka päivä tappamista TV:ssä, eivätkä he silti kuvittele niiden olevan kehotuksia tappaa ketään. Tuleeko Grimmin Veljeksiä lukiessa psykopaatiksi, mihin vedetään raja? Näiden kriteerien mukaan myös heidän tuotantonsa olisi lisättävä siihen listaan.

Eihän Pussy-videotakaan voinut esittää missä tahansa seksikohtauksiensa vuoksi. Oletteko todella noin yllättyneitä?
- Olemme hämmästyneitä siitä kuinka moni ihminen vieläkin pelkää Rammsteinia. Ja pettyneitä. Tämä albumi ei eroa sisällöllisesti mitenkään edellisistä, miksi juuri nyt ja miksi juuri tämä albumi? Luultavasti jollakin komitean jäsenistä on kotonaan tyttö joka ärsyttää häntä soittamalla Rammsteinia täysillä.

Ettekö koskaan mieti onko jokin teksti liian raaka?
- Ei, emme koskaan. Liian raakaa tekstiä ei ole olemassakaan. Maailma jossa nämä tapahtumat ovat tapahtuneet on liian raaka. Me vain esitämme nämä tapahtumat sensuroimattomina ihmisille musiikkimme kautta. Sensuuri on viimeinen asia jota ajattelemme - olen itse kokenut sen Berliinin muurin kautta.

Tarkoitatko vanhaa bändiäsi, itä-saksalaista Feeling B:tä?
- Tarkoitan niin kutsuttua sananvapautta. Uusnatsit saavat vapaasti huudella "ulkomaalaiset pois" mutta meidän levymme kielletään. Ilmeisesti emme ole juurikaan edistyneet niistä ajoista.

Tuossa on kyllä perää. Jokatapauksessa levyä ei saa enää myydä alaikäisille?
- Eihän kukaan mene kaupaan ja pyydä Rammsteinin levyä tiskin alta. Mikseivät sitten vedä sitä kokonaan myynnistä pois? Keskiviikkoon asti Rakkaus on kaikille, sen jälkeen se varmaan katoaa ikuisiksi ajoiksi.
Kiertue starttasi Portugalista!
09.11.2009
Rammstein Portugal Lisboa
Lifad-kiertueen ensimmäinen konsertti pidettiin eilen Portugalin Lissabonissa. Pavilhão Atlântico areena oli tupaten täynnä, paikalla oli noin 15 000 ihmistä. Lopullinen settilista oli seuraavanlainen:

Setlist:
01. Rammlied
02. B********
03. Waidmanns Heil
04. Keine Lust
05. Weisses Fleisch
06. Feuer Frei!
07. Wiener Blut
08. Frühling in Paris
09. Ich Tu Dir Weh
10. Liebe Ist Für Alle Da
11. Benzin
12. Links 2-3-4
13. Du Hast
-----
14. Pussy
15. Sonne
16. Haifisch
17. Ich Will
-----
18. Seemann
19. Engel

Kuvia keikalta:
Blitz
IOL Música
SAPO Notícias
«Seuraava ... 2 ... 4 ... 6 ... 8 ... 10 ... 12 ... 14 ... 16 ... 18 ... 20 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... Edellinen»