Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Herzeleid XXV
26.09.2020
Rammstein Herzeleid XXV
Eilen tuli kuluneeksi tasan 25 vuotta yhtyeen esikoisalbumi Herzeleidin (sydänsuru) julkaisusta. Tämän kunniaksi yhtye julkaisee albumista remasteroidun Herzeleid XXV-painoksen HD-äänenlaadulla. Albumi julkaistaan CD- sekä vinyyliversioina ja albumin päivitetystä kansitaiteesta vastaa alkuperäisen kansitaiteen suunnittelija Dirk Rudolph. Yhtye on myös muuttanut kotisivunsa 90-luvun tyyliseksi ja sivuilta löytyy mm. vanhoja kuvia sekä videoita. RammsteinWorld ja RammWiki ovat myös julkaisseet tutustumisen arvoisen sivuston aiheesta. Albumi julkaistaan 4.12.

Ennakkotilaa:
CD / LP (LevykauppaX)
Musiikkipalvelut

PÄIVITYS 29.9: Korjattu albumin julkaisupäivämäärä.
Takaisin studioon
21.09.2020
Rammstein studio
Rammstein on päättänyt käyttää korona-pandemian pakottaman keikkatauon hyväkseen palaamalla studioon. Bändi on ilmeisesti La Fabrique-studiolla Etelä-Ranskassa, eli samassa studiossa missä yhtyeen edellinen albumi äänitettiin. Somessa huhutaan että ainakin Paul sekä Rossi Rosberg (Schneiderin rumputeknikko) olisi nähty paikan päällä, lisäksi yhtyeen pitkäaikaiset ääniteknikot Florian Ammon sekä Olsen Involtini ovat somepäivitystensä perusteella matkustaneet Ranskaan. Myös Schneider on julkaissut Instagramissaan kuvan Etelä-Ranskasta.

Till ja Schneider ovat aikaisemmissa haastatteluissa paljastaneet että yhtyeeltä jäi edellisen albumin äänityksistä paljon ylimääräistä materiaalia, jota bändi ilmeisesti parhaillaan työstää valmiiksi.
Heavy Music Awards
21.09.2020
Rammstein Heavy Music Awards 2020
Rammstein on voittanut kategorian "Paras liveyhtye" kuun alussa järjestetyssä Heavy Music Awardissa. Yhtye kommentoi tunnustusta seuraavasti:

"On aina erityistä saada tunnustusta asiasta jonka tekemiseen uskot, etenkin kun tunnustus tulee suoraan faneilta."

Muita kategorian ehdokkaita olivat Amon Amarth, Behemoth, Brutus, Fever 333, Parkway Drive ja Slipknot.
Kiertue siirretty vuoteen 2021
22.05.2020
Rammstein Tour 2021
Yhtye on ilmoittanut siirtävänsä kesän 2020 peruuntuneen Euroopan kiertueensa kokonaisuudessaan vuoteen 2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavalle keikalle. Tarkemmat kiertuetiedot löydät Kiertue-osiosta.

Toisin kun aiemmin virheellisesti uutisoimme, yhtye ei ole ainakaan toistaiseksi perunut syksyn 2020 Amerikan kiertuettaan, eli tältä osin suunniteltu kiertueaikataulu pysyy voimassa.
Kesän 2020 kiertue on peruttu
09.05.2020
Rammstein Tour 2020
Rammstein on eilen ilmoittanut peruvansa tulevan kesän kiertueensa kokonaan:

"Valitettavasti yhtyeen vuoden 2020 kiertue ei tule toteutumaan, syynä tähän on koronavirustilanteen aiheuttamat tapahtumarajoitukset, jotka tällä hetkellä koskevat lähes kaikkia suunniteltuja konserttipäivämääriä. Selvitämme parhaillaan mahdollisuutta siirtää konsertit toiseen ajankohtaan ja ilmoitamme muutoksista heti kun mahdollista. Kaikki ostetut liput pysyvät voimassa siihen saakka. Kiitos ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä."

Valitettava, mutta arvattavissa ollut lopputulos on siis virallista. Todennäköisesti kiertue tullaan siirtämään kokonaisuudessaan vuoteen 2021. Lippu.fi:n mukaan jo ostetut liput käyvät korvaavalle keikalle sellaisenaan, joten tarvetta lippujen palauttamiselle ei ole. Matka- ja majoitusvarausten siirtoa/perumista kannattaa tiedustella suoraan kyseiseltä palveluntarjoajalta.

Lippu.fi tiedote
Tallink-Silja: Ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksista
Eckerö Line: Ajankohtaista koronaviruksesta
Till sairastunut koronaan & Rammsteinin kiertueen kohtalo
27.03.2020
Till Lindemann COVID
Saksalaislehti Bild kertoo nettisivuillaan Tillin sairastuneen koronavirukseen. Bildin lähteiden mukaan Till olisi sairastunut pian palattuaan Venäjältä takaisin Berliiniin Lindemannin keskeytettyä kiertueensa virusepidemian vuoksi. Lehden mukaan Lindemann on kärsinyt korkeasta kuumeesta sekä keuhkokuumeesta ja hän on ollut teho-osastolla hoidettavana. Bild kertoo myös että ensimmäisen positiivisen koronatestin jälkeen otettu toinen testi olisi ollut negatiivinen, joten ilman virallisia lausuntoja sairastumisen syystä ei voida olla varmoja, mutta joka tapauksessa ilmeisen vakavasta tilanteesta on ollut kyse. Tällä hetkellä Till on ilmeisesti toipumassa eikä hengenvaaraa enää ole.

Vallitsevan tilanteen vuoksi kaikki kesän yleisötilaisuudet ovat uhattuna, mukaan lukien Rammsteinin toukokuun lopulla starttaava kiertue. Suomalaisfaneja varmasti eniten huolestuttava asia on 21.7. Tallinnan keikan kohtalo, johon on osallistumassa pelkästään Suomesta 17 000 fania. Epidemian kestosta on eri teorioita, mutta mikäli se jatkuu kesään saakka, on Rammstein varmasti pakotettu perumaan kiertueensa. Virallisia uutisia kiertueen kohtalosta ei vielä ole, mutta uskomme sen ratkeavan lähiviikkojen aikana.

PÄIVITYS KLO. 21: Yhtye on antanut virallisen tiedotteen Tillin sairastumisesta:

"Eilen illalla Till ohjattiin sairaalaan yhtyeen lääkärin neuvosta. Hän vietti yön teho-osastolla, mutta on siirretty paremman voinnin johdosta. Till on antanut negatiivisen koronavirusnäytteen."
«Seuraava 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 17 ... 19 ... 21 ... 23 ... 25 ... 27 ... 29 ... 31 ... 33 ... 35 ... 37 ... 39 ... 41 ... Edellinen»