Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Rammstein in Amerika!
22.08.2015
Rammstein in Amerika

Nyt se on varmistunut! Kauan odotettu livetaltiointi LIFAD-kiertueelta julkaistaan syyskuun 25. päivä. Julkaisun nimi on Rammstein in Amerika ja se tulee sisältämään New Yorkin vuoden 2010 keikan lisäksi aiemmin julkaisematonta dokumenttimateriaalia mm. yhtyeen yksityisarkistoista sekä LIFAD-albumin äänitysten yhteydessä kuvattua materiaalia.

Live from Madison Square Garden - 101min:
01. Rammlied
02. Bückstabü
03. Waidmanns Heil
04. Keine Lust
05. Weisses Fleisch
06. Feuer Frei!
07. Wiener Blut
08. Frühling in Paris
09. Ich Tu Dir Weh
10. Du Riechst So Gut
11. Benzin
12. Links 2-3-4
13. Du Hast
14. Pussy
15. Sonne
16. Haifisch
17. Ich Will
18. Engel

Rammstein in Amerika - 122min:
Hannes Rossacherin ohjaama dokumentti alkaa vuoden 1988 Itä-Saksasta ja päättyy USA:n valloitukseen vuonna 2010. Mukana ennen julkaisematonta materiaalia, yhtyeen jäsenten haastatteluja sekä kollegoiden kommentteja (mm. Chad Smith, Steven Tyler, Marilyn Manson, Gene Simmons yms...)

Making Of The Album Liebe Ist Für Alle Da - 21min
Paul Landersin ohjaama ja kuvaama kooste albumin äänityksistä Sonoma Mountain Studiolla Californiassa 2008.

Ennakkotilaa CDON.com:ista:
DVD
Blu-Ray

Lindemann: Skills in Pills
03.07.2015
Lindemann: Skills in Pills

Tillin ja Peter Tägtgrenin yhteisprojektin Lindemannin esikoisalbumi Skill in Pills on julkaistu! Albumi sisältää perinteiseen tapaan 11 kappaletta (Standard-versio 10 kappaletta):

1. Skills in Pills
2. Ladyboy
3. Fat
4. Fish on
5. Children of the Sun
6. Home Sweet Home
7. Cowboy
8. Golden Shower
9. Yukon
10. Praise Abort
11. That's my Heart

Albumi on saatavilla standard-, special- (+bonuskappale), super deluxe- (+88-sivuinen kirja), vinyyli- sekä digiversioina.

Myös albumin ensimmäinen single Praise Abort sekä kappaleen musiikkivideo on julkaistu!

Lindemann @ CDON.com
SkillsInPills.com

Uutispläjäys!
09.03.2015
Ylläpidon laiskuudesta johtuen kokoamme tähän yhteen pakettiin viimeaikaisia uutisia Rammstein-rintamalta...:

Yhtyeen tulevaisuus:
Yhtye on tällä hetkellä tauolla. Rammsteinin tuntien tauko saattaa venyä pitkäksikin. Toisaalta Richard kertoi taannoisessa haastattelussa jäsenien olevan avoimia ideoille eli jos jollain on uutta materiaalia kasassa niin studioon palaaminen on mahdollista. Samaisessa haastattelussa Richard puhui kolmesta eri Live-DVD:stä. Yhtyehän kuvasi kahdella viime kiertueellaan ainakin New Yorkin Madison Square Gardenin-, Kanadan Montrealin- sekä Paris-Bercyn keikat. Kaikkia kolmea keikkaa tuskin tullaan näkemään kokonaisuudessaan vaan todennäköisempää on yhden kokonaisen keikan sekä osia muista keikoista valikoitumisen tulevalle DVD-julkaisulle. Myös jonkinlaisesta Rammstein-dokumentista on ollut puhetta. Tarkemmasta aikataulusta ei ole vielä tietoa.

Sivuprojektit:

Yhtyeen tauon aikana jäsenillä on ollut jälleen aikaa omille sivuprojekteilleen. Richard julkaisi odotetusti oman projektinsa Emigraten toisen albumin, "Silent So Long:in" viime vuoden lopulla. Albumilla vierailevat mm. Lemmy Kilmister sekä Marilyn Manson. Flake puolestaan on julkaissut kirjan, omaelämäkerran "Der Tastenficker" suom. "Kosketinnuss**a". Yllättäen myös Till on perustanut oman sivuprojektinsa. Kyseessä on lyhyesti ja ytimekkäästi nimetty "Lindemann" yhtye yhdessä ruotsalaismuusikko Peter Tägtgrenin (Pain, Hypocrisy) kanssa. Yhtye on lupaillut julkaisevansa materiaalia ensi toukokuussa.

Kuten jotkut ovat saattaneet huomatakin, on Rammstein-HQ:n sisältö osittain päässyt hieman vanhentumaan (kiertuetiedot, aikajana yms). Tämän johdosta ylläpito lupaakin ryhdistäytyä ja saattaa sivut ajan tasalle tulevien päivien aikana. Pysykää kuulolla!
Rammstein 20 vuotta!
16.04.2014
Rammstein 1994-2014
Huhtikuun 14. päivänä tuli kuluneeksi tasan 20 vuotta Rammsteinin ensimmäisestä keikasta! Konsertti järjestettiin edelleen toiminnassa olevassa Leipzigin NaTo-klubissa. Tämän jälkeen Rammsteinille on kertynyt vaatimattomat 681 keikkaa 46 eri maassa. Itseasiassa Rammsteinin ensimmäistä keikkaa ei voida pitää yhtyeen perustamishetkenä, sillä yhtye oli koossa tiettävästi jo vuoden -93 loppupuolella. Rammstein on nyt päässyt siis kunnioitettavaan 20v ikään ja on samalla yksi harvoista "maailmanluokan" bändeistä joiden jäsenet ovat kaikki alkuperäisiä. HQ:n ylläpito onnittelee yhtyettä!
Rammsteinille Bandit Rock Award!
19.03.2014
SELITE
Alkukuussa Ruotsissa järjestetyissä Bandit Rock Awardseissa Rammstein palkittiin vuoden parhaan liveyhtyeen tunnustuksella. Kyseessä on yhtyeen toinen Bandit-tunnustus, vuonna 2012 bändi palkittiin Bandit Rock Legend- kategoriassa. Yhtye ei itse ollut paikalla lunastamassa palkintoa.
Emigratelta uusi albumi kesäksi?
05.02.2014
Richard Kruspe Emigrate 2014
Richardin tuoreesta Facebook-päivityksestä päätellen Emigrate tulee julkaisemaan toisen albuminsa ensi kesänä. Richard kertoo saaneensa kasaan parikymmentä uutta kappaletta joita hän on parhaillaan miksaamassa aurinkoisessa Los Angelesissa tuottaja Ben Grossen kanssa. Taannoin Richardin FB:ssä julkaisemissa kuvissa tulevan albumin äänitys-sessioista esiintyy mm. Apocalyptican rumpali Mikko Sirén joten albumilla tullaan kuulemaan ilmeisesti myös suomalaisväriä. Lisätietoa luvassa varmasti kevään aikana.
«Seuraava ... 2 ... 4 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 27 ... 29 ... 31 ... 33 ... 35 ... 37 ... 39 ... 41 ... Edellinen»